Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

usi metalice iuvenis bacau (5) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauUsi metalice

Varietatea tipurilor de usi metalice de exterior acopera o mare parte din piata iar mentinerea unui standard ridicat al calitatii este prioritatea Iuvenis. Astfel comercializam diverse tipuri de usi metalice si din fier forjat, atat la dimensiuni standard cat si la dimensiuni speciale la cererea clientilor (usi duble, usi pe dimensiuni speciale, usi cu luminator).

usi metalice iuvenis bacau (2) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

In tot mai multe cladiri publice, proiectantii folosesc usi cu parametri tehnici ridicati. Usile tehnice si usile metalice din oferta Iuvenis vin in intampinarea cerintelor pietei si asigura indeplinirea cerintelor legale referitoare la izolare fonicarezistenta la foc, rezistenta la umiditate ridicata, rezistenta mecanica si altele.

usi metalice iuvenis bacau (4) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

Usile tehnice si metalice se recomanda deci pentru centre comerciale, piscine, spalatorii, centre de fitness, aeropoarte, cladiri cu nicel de zgomot ridicat, spitale, hoteluri, restaurante, bucatarii, scoli, hale industriale, ateliere.