Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

Usi rulou de garaj

usi garaj iuvenis bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauDeschiderea si inchiderea acestor usi rulou de garaj se face prin rularea covorului de lamele din aluminiu pe axul central. Posibilitatile multiple de aplicabilitate permit utilizarea acestor usi rulou de garaj nu doar pentru inchiderea garajelor ci si a spatiilor comerciale sau industriale.
Izolatia termica si fonica a acestor usi rulou de garaj se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica de 14 mm grosime si a sinelor de ghidare din aluminiu extrudat cu perii si cheder de etansare in partea inferioara.

Culorile standard ale acestor usi rulou de garaj sunt alb, maro si imitatie lemn iar la cerere orice culoare.
Modul de actionare al acestor usi rulou de garaj este electric, cu buton sau telecomanda cu posibilitatea actionarii manuale de urgenta cu manivela.
usi garaj iuvenis bacau (3) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauSiguranta acestor usi rulou de garaj este asigurata de fotocelule de siguranta sau senzorul de presiune in garnitura inferioara.

Usi de garaj sectionale

Iuvenis ofera usi de garaj de tip sectional intr-o gama variata de modele completind astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, aceste usi de garaj se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa.
Prin alegerea acestor usi de garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim. Usile se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lasind libera intreaga intrare in garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului.
usi garaj iuvenis bacau (4) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauToate componentele ce intra in alcatuirea acestor usi de garaj sunt de cea mai buna calitate si corespund normelor europene in domeniu.
Caracteristicile panourilor sandwich:

• aceste usi de garaj sunt construite din panouri sandwich cu protectie impotriva prinderii degetelor si raspund normelor de securitate ale C.E.;
• aceste usi de garaj sunt construite astfel incat imbinarea panourilor sandwich sa se realizeze perfect;
• aceste usi de garaj sunt prevazute cu garnituri de etansare ce asigura o izolatie perfecta impiedicand patrunderea apei sau prafului;
• lateralele acestor usi de garaj sunt inchise cu capace de otel galvanizat ce cresc rezistenta panourilor sandwich;
• panourile acestor usi de garaj prezinta o placa metalica de intarire in zona de fixare a balamalelor;
• tratamentul aplicat panourilor acestor usi de garaj le ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii;
• panourile acestor usi de garaj sunt construite din otel galvanizat cu izolatie din poliuretan cu grosime de 40 mm;
• panourile acestor usi de garaj sunt prevazute cu folie de protectie pe fata interioara cat si pe cea exterioara pentru a preveni eventualele zgarieturi la manipulare. Folia de protectie se indeparteaza la montaj.
Componente:
Componentele ce alcatuiesc aceste usi de garaj sunt de calitate superioara asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa. Toate elementele acestor usi de garaj (sine, balamale, arcuri etc) sunt din otel galvanizat.
usi garaj iuvenis bacau (5) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauAceste usi de garaj sunt dotate standard cu sistem de protectie contra ruperii arcului, ce impiedica prabusirea usii in cazul ruperii accidentale a arcului.
Accesorii:
Aceste usi de garaj pot fi actionate manual cu mare usurinta datorita balansarii perfecte cu ajutorul arcurilor de torsiune sau pot fi actionate automat prin intermediul telecomenzii, creandu-se astfel un confort maxim.
De asemenea aceste usi de garaj pot fi dotate cu usa pietonala incorporata ce permite accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi. Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces in garaj reducandu-se astfel consumul de energie termica atunci cand se efectueaza diferite activitati ce necesita intrarea frecventa in garaj.
Incuietorile si manerele folosite pentru aceste usi de garaj sunt de buna calitate, sigure si estetice.
Aceste usi de garaj pot fi accesorizate cu ferestre, sporind astfel frumusetea casei dumneavoastra. Vitrarea este realizata cu geamuri duble sau simple din plexiglas. Vitrarea acestor usi de garaj poate fi simpla sau cu ornamente.