Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

jaluzele textile iuvenis bacau (4) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

Jaluzelele verticale din material textil pot fi intoteauna solutia perfecta pentru a rezolva problemele cu soarele sau pentru a evita privirile indiscrete, dar in acelas timp pot schimba infatisarea camerei sau biroului dumneavoastra dandu-i un aer modernist.

jaluzele textile iuvenis bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauDeja intrate pe deplin in casele oamenilor, caracterizate de multi ca fiind de factura moderna, de unii clasica, putem spune ca acest tip de jaluzele satisface pe deplin pretentiile si gusturile marii majoritati a utilizatorilor.

Directionand lumina prin manevrarea lor la un unghi de 180° face ca acest produs sa fie deosebit de folositor pe tot parcursul zilei in special in institutii, birouri, spitale, unde lumina puternica din timpul zilei poate deranja activitatea curenta. Acasa ne protejeaza mobila de razele puternice ale soarelui, ne asigura intimitatea atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii, dar cel mai important lucru este ca ne decoreaza interiorul placut, ieftin si functional.

Jaluzelele verticale sunt accesibile intr-o varietate mare de modele si culori, putand acoperii suprafete vitrate foarte mari, echipate cu materiale care filtreaza lumina mai putin sau mai mult in functie de dorinta, cu deschideri multiple in functie de particularitatile specifice locului.

jaluzele textile iuvenis bacau (3) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau