Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

O noutate pe piata autohtona o reprezintatamplaria combinata lemn-aluminiu pe care firma noastra o pune la dispozitia clientilor sai. Aceasta imbina atat calitatile traditionale ale ferestrelor de lemn cat si calitatile incontestabile ale tamplariei de aluminiuAluminiu la exterior pentru a proteja tamplaria de efectele distrugatoare ale intemperiilor si lemn la interior pentru a oferi caminului dumneavoastra caldura de care aceasta are nevoie.

 

Izolarea pe care aceasta tamplarie lemn-aluminiu, combinata cu geamul termopanprodus de firma noastra reprezinta o solutie completa, practica si de o calitate incontestabila care vine sa intampine si cele mai exigente pretentii. Tamplaria lemn-aluminiu este o solutie care in Europa occidentala se gaseste pe piata de mai multa vreme si care a trecut testele timpului demonstrandu-si calitatile in fata clientilor care s-au aratat si se arata in continuare foarte multumiti. Tamplaria din lemn combinata cu cea din aluminiueste solutia optima pentru o casa moderna.tamplarie lemn-aluminiu iuvenis bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

Profilul din lemn reizistent la temperatura placat cu aluminiu reciclat este o noutate in domeniul tamplariei termoizolante. Aceste ferestre compuse sunt fabricate din lemn si sunt placate la exterior cu aluminiu si sunt usor de intretinut.

Tamplaria din lemn placat are aceleasi proprietati ca ceea din lemn, dar necesita o intretinere redusa. Placarea se face cel mai adesea cu aluminiu sau PVC. Deteriorarea din cauza mucegaiului poate fi evitata daca placarea este facuta corect, daca nu mucegaiul se poate infiltra intre placare si lemn.tamplarie lemn-aluminiu iuvenis bacau (2) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

Aceasta combina calitatile oferite de o ferestra de lemn cu cele ale tamplariei de aluminiu. Aluminiu se afla la exterior pentru a oferi o protectie sporita tamplariei si a diminua efectele intemperiilor iar lemnul se situeaza la interior pentru o termoizolare mai eficienta.

Inovatia ferestrelor din lemn – aluminiu este data de imbinarea in unghi de 90 de grade, a aluminiului pentru ferestre si a profilelor din aluminiu pentru obloane. Aceasta tamplarie nu necesita intretinere.

Caracteristicile tehnnice si estetice sunt rezultatul combinarii intre inovatie, tehnica si traditie. Aceasta tamplarie este potrivita si in cazul restaurarii si reconstructiei centrelor istorice.tamplarie lemn-aluminiu iuvenis bacau (3) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

Profilele din lemn-aluminiu cu  geam tripan asigura o izolare fonica optima.  De asemenea ofera si o foarte buna izolare termica.

Actiunea timpului si a agentilor atmosferici cum sunt: umiditatea, mediul salin si radiatiile solare nu afecteaza de-a lungul timpului profilele din aluminiu, tamplaria necesitand doar o ingrijire si curatare normala. Ofera o protectie buna impotriva infiltrarilor , chiar si in conditii climaterice extreme.

Inchiderea si mai sigura a tamplariei de lemn, evitarea emiterii de aer, este asigurata de sistemul armaturii de fixare care se inchide in mai multe locuri. Componentele sale auxiliare fac tamplaria de lemn potrivita pentru indeplinirea functiilor exceptionale de exemplu aerisirea gaurilor, clanta incuiabila.