Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

usi lemn iuvenis bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauUsi din lemn pentru interior

usi lemn iuvenis bacau 2 tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauPunem la dispozitia dumneavoastra o gama variata de usi care satisfac cele mai exigente gusturi in domeniul amenajarilor interioare cu usi pentru casa, birou sau hotel. Gama variata de culori si modele reprezinta garantia noastra ca veti fi multumiti de produsele noastre.

De asemenea, Iuvenis va ofera servicii de calitate in vederea alegerii usii ideale, transport si montaj.
Usile sunt realizate in diferite culori si dimensiuni, cu un design care combina atat stilul clasic cat si cel modern, fiind astfel create pentru decorarea si delimitarea spatiilor spatiilor interioare, pentru uz casnic si spatii publice.

Placile de MDF(placi din fibre cu densitate medie), cu grosimea de 8mm, sunt aplicate pe structura de lemn si sunt acoperite de o folie termocolanta din PVC de cea mai buna calitate.
Tocul este alcatuit ca si foaia de usa din lemn de brad placat cu MDF si termocolant si are o grosime de 25mm si o latime de 120 mm. Usa se inchide pe un falt aplicat care este prevazut cu cheder si cauciuc, asigurandu-se altfel atat o foarte buna etansare, cat si o functionare silentioasa.
Calitatea materialelor asigura un grad ridicat de fiabilitate si un aspect estetic deosebit.usi lemn iuvenis bacau (3) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau Culorile disponibile pentru aceste usi sunt urmatoarele: stejar auriu, stejar deschis, nuc , mahon, wenge, cires.
Oferim clientilor nostri usi de cea mai buna calitate si servicii complete de consiliere pentru alegerea si punerea in opera a usilor alese.

Clientii nostri beneficiaza de:

  • masuratori si consultanta gratuite;
  • asistenta tehnica in santier;
  • transport, montaj si feronerie incluse in pretul usilor;
  • garantia produsului si montajului;