Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

Copertine casete

copertine iuvenis bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopane bacau pret preturi rehauCopertinele casete sunt potrivite daca doriti umbra, confort, siguranta, protectie. Ideal pentru acoperireea suprafetelor mari.
Copertinele au un sistem unic ce combina designul atractiv, linia moderna si instalarea usoara ceea ce il face sa fie ideal pentru acoperirea suprafetelor mari. Odata ce sistemul este inchis, constructia sa de inalta calitate il protejeaza de elementele exterioare facandu-l astfel sa isi pastreze o functionare corespunzatoare si o durata de viata indelungata.

Copertine retractabile

copertine iuvenis bacau (2) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauCopertinele retractabile sunt ideale pentru un spatiu exterior casei
Copertinele retractabile oferite de firma noastra sunt deosebit de practice si pot fi montate la marea majoritate a ferestrelor. Ele ofera protectie atat impotriva soarelui, cat si a intemperiilor, transformand un spatiu expus capriciilor vremii, intr-o adevarata oaza primitoare. Ele se pot plia, astfel incat sa nu ocupe inutil spatiul.

Copertine balcoane

copertine iuvenis bacau (3) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauAcest tip de copertine se recomanda pentru balcoane, terase, fatamagazinelor etc, pentru a crea diverse umbraredele
Gama de materiale este diversificata, cu grad ridicat de protectie ultravioleta, impermeabile la apa Partea metalica, standard, a copertinelor este de culoare alba. Optional si in alte culori. Copertine mobile cu brate articulate, care au in interior arcuri ce ofera o buna elasticitate la deschiderea-inchiderea acestora. Mecanismul de strangere a copertinei este cu manivela. Optional copertinele se pot motoriza prin comutator sau telecomanda. De asemenea, pot fi dotate cu senzori de vant (pentru protectie impotriva rafalelor, evitandu-se ruperea acestora) si senzori de soare(pentru deschiderea automata in zilele insorite). Dimensiunile maxime pentru copertine (tenda) sunt 7 metri lungime cu 3.5 metri deschidere. Copertina se poate regla in momentul amplasarii la o panta intre minim 5 grade si maxim 90 grade.