Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

accesorii Iuvenis Bacau - tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

O fereastra de calitate poate fi pusa in valoare de accesorii bine alese atat din punctul de vedere al esteticii cat mai ales al functionalitatii.

Pentru protectia impotriva insectelor (muste, tantari) Iuvenis va ofera plase antiinsecte din fibra de sticla in varianta fixa, batanta sau rulou. Realizate pe cadru de aluminiu se intretin extrem de usor si sunt foarte durabile.

Un accesoriu esential pentru o tamplarie de calitate il reprezinta glafurile (pervazuri) de exterior cat si interior. Avand rolul de a impiedica infiltratiile apei rezultate din ploi si topirea zapezii in structura cladirii, glafurile din aluminiu sunt cele mai folosite. In cazuri particulare se pot comanda si pervaze din tabla zincata sau marmura. Pervazul de interior se poate finisa cu ajutorul glafurilor din PVC (alb sau nuante care imita lemnul), foarte accesibile din punct de vedere al pretului. Alte variante posibile sunt din PAL melaminat sau marmura.

Grilajele pentru ferestre si usi sunt atat pentru protectie cat si pentru estetica ansamblului arhitectural. Acestea pot fi fixe sau cu posibilitate de deschidere, drepte sau curbate, asa numitele modele cu „burta”.