Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

Marchize balcoane
marchize iuvenis bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauAcest tip de marchize se recomanda pentru ferestre si balcoane cu suprafete mici de umbrire.
Datorita designului simplu si ergonomic, marchizele pot fi pliate eliberand complet fereastra sau balconul. Ideale pentru balcoane, ferestre, magazine, hoteluri, restaurante etc. Detalii tehnice Profile de rabatare: sunt din profil de aluminiu eloxat de culoare alba vopsit in camp electrostatic- elemente inoxidabile. Optional se poate vopsi si in alte culori. Materialul este din material textil de înaltă tehnologie cu 3 straturi ce asigură protecţia împotriva radiaţiei UV, împotriva ploii, frigului şi asigură o umbră densă. Dimensiuni minime si maxime admise sunt de: 0,6 – 1,0 (m) / 5.5 – 1,5 (m) Sistemul manual de manevrare permite plierea – desfasurarea în plan orizontal (permitând prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la plierea – desfasurarea completa a copertinei. marchize iuvenis bacau (3) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauActionarea sistemului de pliere-desfasurare se face prin intermediul snur. Sistemul de actionare electric permite plierea – desfasurarea acesteia prin simpla apasare a unui buton. Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor, de curent continuu aplicat in interiorul copertinei independent de profile. Au o eficienta energetica, protectie UV si izolatie fonica buna. Excelente sisteme de umbra si design -marchizele asigura confortul pe timp de vara dand o nota aparte de eleganta casei dumneavoastra. Prin folosirea optima a noilor culori de panza aveti posibilitatea de a va alege un model care sa va reprezinte. Actionate manual, electric sau automatizate (telecomanda sau intrerupator), va usureaza la maxim efortul pentru acoperire.

Marchize ferestre

marchize iuvenis bacau (2) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauMarchizele de acest tip sunt ideale pentru umbrirea ferestrelor, balcoanelor si teraselor
Avand un design urban, acest tip de marchize se adapteaza la mojoritatea stilurilor arhitecturale, oferind o protectie deosebita impotriva intemperiilor sau razelor soarelui. Eleganta si utilitatea fac din marchizele pentru ferestre un accesoriu foarte potrivit nu numai pentru orice locuinta, dar chiar si pentru magazine sau hoteluri.

Marchize mobile

marchize iuvenis bacau (4) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauMarchizele mobile sunt utile in locurile in care se doreste conservarea spatiului. Datorita designului lor ingenios, marchizele mobile pot fi pliate astfel incat sa economisiti spatiu atunci cand nu sunt folosite. De asemenea, aceasta proprietate le face si mai putin vulnerabile la vant. Sunt ideale pentru locurile in care se doreste o protectie impotriva soarelui sau intemperiilor.