Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

Oferte tamplarie aluminiu de calitate excelenta la preturi scazute. Pentru ca noi stim cum sa iti satisfacem nevoile am creat oferte tamplarie favorabile buzunarului dumneavoastra. Datorita materialelor de prima calitate si maniera profesionala in care acestea sunt procesate si asambalate executam tamplarie aluminiu la standarde ridicate. Totodata, lucrand cu specialisti in tamplarie Rehau si altii, ne gandim in permanenta cum sa optimizam procesele pentru a putea obtine o oferta tamplarie pvc cat mai buna. Rezultatul sunt oferte tamplarie cu un raport calitate pret excelent.

Tamplarie aluminiu

Avantajele tamplariei aluminiu sunt foarte multe, noi vom incerca sa va prezentam cateva:tamplarie aluminiu iuvenis bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

  • Oferte tamplarie aluminiu : nu sunt scumpe;
  • Tamplarie aluminiu – Reduce semnificativ facturile generate de consumul de energie pentru incalzirea sau racirea locuintei sau a spatiului de lucru;
  • Tamplarie aluminiu – Durata de viata este foarte mare, adesea garantata de producator;
  • Datorita izolatiei tamplarie aluminiu ofera confort acustic atenuand cativa zeci de decibeli din zgomotul exterior;
  • Tamplarie aluminiu : nu este nevoie sa fie vopsita;
  • Este rezistenta la vreme proasta si imbatranire.tamplarie aluminiu iuvenis bacau (2) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

Firma noastra comercializeaza tamplarie pvc si aluminiu cu geam termopan. Cel mai utilizat geam termopan este cel de 24 mm dar se pot utiliza si geamuri termopane de alte dimensiuni, mai mici sau mai mari in functie de situatie. Elementele de tamplarie aluminiu sunt utilizate la ferestre, usi dar si la tamplarie din aluminiu gen pereti cortina.

Profilele pentru timplarie aluminiu sunt achizitionate de la firme cu vasta experienta in domeniu precum Profilco (fosta Balcan), Alumil, Demirtas sau Exalco. Profilele pentru tamplarie aluminiu (usi metalice sau ferestre) pot avea intre 3 si 6 camere bariera termica.

Culorile disponibile la care sunt preturi tamplarie aluminiu performante sunt alb, maro inchis, maro caramiziu pentru toate aceste 3 culori existand un pret tamplarie aluminiu identic. Pentru alte culori in afara celor 3 enumerate mai sus, sunt preturi tamplarie aluminiu cu aprox. 30% mai ridicate, iar culorile pot fi oricare din Paletarul RAL, profilele detamplarie aluminiu vopsindu-se la comanda in camp electrostatic, durata de vopsire fiind de 3 – 7 zile in functie de culoare.tamplarie aluminiu iuvenis bacau (3) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

Feroneriile folosite sunt cele proprii ale importatorului de profile de tamplarie aluminiu si sunt in general de origine Germania ex. Roto sau Italia de ex. Lavaal. Feroneriile bineinteles de diferite caracteristici se folosesc la tamplarie pvc aluminiu sau tamplarie lemn stratificat.

Sticla folosita la tamplarie pvc si aluminiu fie ca sunt ferestre sau usi metalice este de obicei Low-E datotita unor bune caracteristici de bariera termica avute. Ferestrele realizate de firma noastra se pot imparti in mai multe categorii dupa tipul de deschidere avut. Astfel se poate realiza timplarie aluminiu cu deschidere simpla, tamplarie din aluminiu cu deschidere oscilobatanta, sau tamplarie din aluminiu fara nici o deschidere, fixa. Deschiderile culisante deasemenea se pot realiza cu usurinta pentru orice tamplarie din aluminiu.

Referindu-ne la preturi tamplarie aluminiu putem spune ca diferenta de pret intre o tamplarie aluminiu cu deschidere simpla si o timplarie aluminiu cu deschidere oscilobatanta este de aproximativ 10%. O alta clasificare a ferestrelor de tamplarie aluminiu cu geamuri termopane ar fi dupa numarul de canate pe care le au respectivele ferestre. Astfel ca pot exista ferestre cu un singur canat , cu doua canate, cu trei canate si chiar mai multe canate dar cele mai uzuale fiind cele 3 enumerate mai sus. Tamplaria din aluminiu se poate imparti si dupa tipurile de profile care intra in componenta ei care pot fi cu bariera termica sau fara bariera termica cele din urma utilizandu-se frecvent la tamplaria din interiorul casei unde nu este necesara bariera termica intre doua incaperi.

Tamplaria din aluminiu este foarte usor de intretinut culoarea neschimbandu-se odata cu trecerea timpului datorita vopsirii profilelor de tamplarie din aluminiu in camp electrostatic. Elementele de tamplarie aluminiu, au un avantaj, fata de tamplarie pvc aluminiu nu necesita o armatura suplimentara datorita rezistentei care este specifica metalelor. Rezulta de aici ca tamplaria din aluminiu are o greutate redusa in acelasi timp cu o rezistenta foarte mare. Alt avantaj pe care il are otamplarie din aluminiu este acela ca are un efect minor asupra structurii de rezistenta a oricarei cladiri datorita greutatii sale reduse.