Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

tamplarie pvc iuvenis bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan Parametrii ce trebuie luati in considerare in momentul in care alegem si calculam preturi tamplarie pvc (termenii folositi mai des sunt termopanegeam termopan sau geamuri termopane):

1. Producatorul profilului
Acesta este cel important lucru de care trebuie tinut cont. Exista o foarte mare diferenta calitativa (rezistenta, coeficient ridicat de izolare termica etc.) intre profilele tamplarie pvc Gealan, tamplarie pvc Veka, tamplarie pvc Rehau, tamplarie pvc Trocal si profilelor altor producatori mai putin cunoscuti.
Firma noastra a ales sa colaboreze cu prestigiosul producator german Rehau datorita calitatii si fiabilitatii produselor sale. In alegerea noastra a contat foarte mult si raportul calitate/pret pe care noi reusim in final sa-l oferim clientilor nostri, considerand ca acest raport este unul din cele mai bune din tara noastra.

2. Grosimea profilului
Se masoara in mm si, bineinteles, cu cat profilul este mai gros cu atat izolarea termica este mai buna (valabil atat pentru usi pvc cat si pentru ferestre pvc).

3. Numarul de camere
In cazul tamplariei pvc Rehau ca exista tamplarie pvc cu 3 camere, 5 camere si 6 camere. Ce inseamna acest lucru? Ferestrele din tamplarie pvc lor sunt impartite 3, 5 sau 6 compartimente rezultand ca la tamplaria pvc cu 5 sau 6 camere bariera termica este mai mare fata de cea compartimentata in 3 camere.tamplarie pvc iuvenis bacau (2) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

tamplarie pvc iuvenis bacau (3) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

Tamplaria PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica net superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp se foloseste mult mai usor, nu isi pierde culoarea in timp, va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei dvs. si este usor de intretinut.