Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

Pereti cortina Iuvenis Bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauIn momentul in care arhitectii doresc o fatada din sticla si aluminiu, noi putem oferi toate tipurile de lucrari necesare infaptuirii celor mai indraznete planuri arhitecturale.

pereti cortina iuvenis bacau (2) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauFatadele din sticla si aluminiu, autoportante cu proprietati termo si fonoizolatoare poarta numele uzual de “perete cortina”, adaptarea in limba romana a denumirii “courtain wall” din engleza. Structura se poate aplica pentru planuri verticale, pentru cele inclinate cu panta negativa sau pozitiva, dar si pentru acoperisuri (luminatoare si cupole).
Peretii cortina reprezinta o modalitate facila de a „imbraca” o constructie, timpul de executie a lucrarii este mic, iar intretinerea acestora este relativ ieftina si usoara.

Exista mai multe tipologii, dintre care cele mai cunoscute sunt cel clasic cu profile care acopera vizibil sticla atat pe verticala cat si pe orizontala, cel semi-structural la care se observa doar un contur de aluminiu care rigidizeaza prinderea, si cel structural in care de la exterior se vede numai sticla, aplicata pe profilele de aluminiu prin sigilare cu un produs siliconic special. In cazul de perete cortina structural, sau semi-structural vizibile sunt numai sticla si garniturile EPDM inguste dintre ochiurile de sticla, dand impresia unui perete in intregime din sticla, cu un impact estetic deosebit. Evident, acest tip de perete cortina este si cel mai costisitor.

Peretii cortina pot fi combinati cu placari de fatada din materiale compozite pe suport de aluminiu de tip bond (alucobond, reynobond, etalbod, jbond, exalcobond).

Pentru toate aceste tipologii compania noastra asigura o executie rapida si de cea mai buna calitate, asa cum am demonstrat din anul 2003 si pana in prezent, marturie fiind multitudinea de lucrari de tip cortina pe care le-am realizat.

pereti cortina iuvenis bacau (4) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

pereti cortina iuvenis bacau (3) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauAcestea sunt proiecte specifice fiecarei lucrari, se bazeaza pe planurile efectuate de arhitecti si firme specializate.

Experienta ne demonstreaza ca exista o cerere reala de companii care sa poata sa asigure o abordare profesionala si de calitate superioara a acestei probleme, in stricta concordanta cu noile reglementari in domeniul peretilor cortina si fatadelor ventilate.

Urmare a acestei experiente, suntem printre putinii specialisti capabili sa ofere o solutie care sa respecte viziunea arhitectului, asteptarile beneficiarului si cerintele proiectului in coditiile unui pret deosebit de competitiv.