Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

Rolete textile reflecta pasiunea proprietarilor pentru lucrurile elegante si pline de rafinament. Acestea adauga un strop de personalitate interiorului, conferindu-i un aspect deosebit de placut, combinand armonios avantajele practice cu cele estetice.

rolete textile iuvenis bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau
rolete textile iuvenis bacau (2) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauRoletele textile detin cateva caracteristici semnificative:

  • dau o nota de eleganta deosebita designului interior contribuind semnificativ la infrumusetarea spatiului;
  • se pot folosi atat pentru uz rezidential cat si pentru spatii office. Insa indiferent de spatiu, roletele vor indeplini cu succes functia de protectie si decor elegant;
  • asigura umbra in casa in timpul verilor toride precum si intimitate. Astfel, caminul dumneavostra va fi in permanenta protejat;
  • pot fi semitransparente;
  • in ultimul timp au aparut materialele opace 100% precum si materialele reflexive. Aceste materiale vor conferi o protectie maxima impotriva razelor de soare;
  • la alegere pot fi dotate cu ghidaje laterale din aluminiu.

In consecinta, roletele sunt folosite cu succes in decoratiuni interioare, dau o nota eleganta, protejeaza impotriva razelor solare si asigura discretia necesara oricarei activitati.

Inovatia acestora consta in mecanismul de franare care face posibila oprirea roletei in orice pozitie. Acest aspect permite reglarea accesului cantitatii de lumina in camera.

Modul de actionare al roletei este cu snur cu bile.

Cel mai des folosit material la fabricarea roletelor este poliesterul.

Roletele textile contribuie la crearea unui camin confortabil.

Juxtapunerea de texturi si lumina va creea un ambient special.

Atmosfera din cadrul caminului dumneavoastra are o importanta majora. De aceea, va recomandam sa optati pentru solutiile de rolete textile, care prin varietatea de culori si modele va garanteaza obtinerea unui stil inconfundabil.

rolete textile iuvenis bacau (5) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau