Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

Capacitatea de protectie a grilajului se datoreaza in primul rand rezistentei mecanice a materialelor componente , dar este important si efectul lor psihologic . Sunt confectionate din bare de otel , pline , microperforate sau tuburi ondulate sau drepte.

Grilaje pentru ferestre si usi

grilaje iuvenis bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauGrilajele si jardinierele pentru ferestre si usi sunt atat pentru protectie cat si pentru estetica ansamblului arhitectural. Acestea pot fi fixe sau cu mai posibilitate de deschidere, drepte sau curbate, asa numitele modele cu „burta”. Jardinierele pline de flori vor schima complet imagina casei, facand-o extrem de vesela si primitoare. Asigura un aer de noblete, sunt o imbinare deosebita de stiluri si permit un grad ridicat de personalizare.

grilaje iuvenis bacau (2) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau

Grilajele fi patinate cu diverse nuante, in functie de cromatica ambientala. Numeroasele modele de grilaje pentru ferestre si usi pe care le-am executat de-a lungul timpului stau garantie calitatii in executie si a profesionalismului de care dam dovada. Lucrarile efectuate de echipa Metalicart Bucuresti au aparut de nenumarate ori in publicatiile de specialitate, fiind apreciate deopotriva de cititori si de specialisti ai genului.

grilaje iuvenis bacau (3) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauImbunatatiti-va frumusetea si siguranta casei prin instalarea de grilaje din fier forjat pentru ferestre si usi. Diversitatea de modele asigura tipul potrivit pentru orice gusturi. Materialul folosit este de cea mai buna calitate, executia este atent pregatita si executata. Finisajele sunt de exceptie. Avand un deosebit impact ornamental si expresiv, o piesa din fier forjat va personaliza ambientul, va adauga o nota de noblete, consfort si siguranta, de maturitate.