Ne puteti contact la:   0729 091 937   office@termopane-bacau.ro   sciuvenis@yahoo.com

Iuvenis Bacau – tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan

plase antiinsecte iuvenis bacau (1) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauNevoia unui somn liniştit este prioritară pentru căminul oricui. Folosirea plaselor antiinsecte rezolvă problema tantarilor sau a altor specii de insecte, fără a fi necesară folosirea insecticidelor. Aerisirea locuinţei dumneavoastră se va putea face pe toată durata zilei şi a nopţii, eliminându-se riscul de a avea mici surprize. Somnul binemeritat va fi mult mai plăcut, având în vedere că nu va mai trebui să renunţaţi la aerul proaspăt al nopţilor de vară.

plase antiinsecte iuvenis bacau (4) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauPlasele fixe sau batante ( cu balamale ) sunt confectionate din profile de aluminiu extrudat, vopsit electrostatic ( 17mm x 25mm ) imbinate intr-un unghi de 90°. Plasa este din fibra de carbon de culoare gri avand o tesatura fina, astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea exterioara.
In cazul usilor tip batante, acestea sunt prevazute cu bara de rigidizare si 3 puncte de prindere ( magneti sau/si blocatori in funtie de dorinta clientului ).
Plasele fixe sau batante pot avea dimensiuni maxime recomandate de 1200 mm latime si 2400 mm latime.
Intretinerea este deosebit de usoara, plasa curatandu-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. In anotimpul rece , plasele fixe sau batante se vor depozita intr-un loc ferit de umezeala si inghet.

plase antiinsecte iuvenis bacau (3) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehauPlasele impotriva insectelor tip rulou cu actionare pe verticala sunt alegerea excelenta pentru posibilitatea strangerii acestora pe timpul iernii sau ori de cate ori este necesar. Sunt confectionate din caseta si ghidaje din aluminiu si plasa din fibra de carbon gri. Fixarea se face cu opritori reglabili pe inaltime iar ghidajele sunt prevazute cu perii impotriva iesirii accidentale a plasei.

Culorile standard sunt alb si maro iar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn (sita este intotdeauna gri).
Plasele tip rulou verticale pot avea dimensiuni maxime de 2000 mm latime si 2400 mm inaltime.
Actionarea este facilitata de arcuri, deschiderea si inchiderea se face astfel foarte usor,prin manevrarea snurului de actionare. Pentru inchidere, plasa este prevazuta la paretea inferioara a ghidajelor cu o pereche de opritori in care se fixeaza lamela de inchidere.

Plasele impotriva insectelor tip rulou cu actionare pe orizontala simple (1 canat) sau duble (2 canate) ofera protectie excelenta antiinsecte pentru deschderi de pana la 3000 mm latime. Sunt confectionate din caseta si ghidaje din aluminiu si plasa din fibra de sticla gri.plase antiinsecte iuvenis bacau (2) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau
Plasele tip rulou orizontale simple pot avea dimensiuni maxime de 500 mm latime si 2400 mm inaltime.
Actionarea este facilitata de arcuri, deschiderea si inchiderea se face astfel foarte usor, prin manevrarea manerelor de actionare. Pentru inchiderea plasei orizonatale simple se folosesc o pereche de opritori care fixeaza lamela de inchidere. Inchiderea plasei orizontale duble poate fi realizata in doi timpi astfel: o parte se fixeaza in pozitie intermediara cu opritori iar cea de a doua parte se etansaza fata de prima pe sistem de magneti. Atunci cand sunt folosite la intrarile pentru usi plasele tip rulou orizontale sunt prevazute in partea inferioara cu ghidaje de culisare speciale, mai inguste si confectionate din aluminiu extrudat, mai rezistent, acestea sunt protejate impotriva lovirii accidentale.Plase antiinsecte Iuvenis Bacau (5) tamplarie aluminiu si PVC cu geam termopan termopane bacau pret preturi rehau